Parcarea de sub Bulevardul Decebal din Sectorul 3 stă închisă din martie. Care este motivul

Parcarea de sub Bulevardul Decebal din Sectorul 3 stă închisă din martie. Care este motivul

Foto Inquam Photos

Parcarea a fost construită de Primăria Sectorului 3 sub bulevardul Decebal, lucrările fiind finalizate încă din luna martie. Cu toate acestea, parcarea nu este funcţională nici astăzi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Constructorul, Algorithm Residential S3, firmă din subordinea primăriei a scris pe pagina de Facebook că motivul pentru care parcarea e tot închisă de o jumătate de an este că nu a putut fi obţinută autorizaţia de securitate la incendiu.
 
”Întârzierile de la obiectivul „Parcare Decebal” sunt cauzate de apariţia unor probleme identificate în urma testelor privind sistemul de Desfumare. Pentru a respecta Scenariul de Securitate la Incendiu şi a nu compromite obţinerea Autorizaţiei ISU de funcţionare, s-au stabilit împreună cu proiectanţii şi dirigintele de şantier următoarele: modificarea tabloului de Sprinklere astfel încât pornirea celor două pompe să nu se realizeze simultan; crearea unui gol adiţional cu aria echivalentă a radiatorului în peretele rampei de acces; suplimentarea cablului care alimenteaza grupul de Hidranţi, cu un cablu nou, în lungime de aproximativ 500 m.l., echiparea cablului cu echipamente tehnice de gabarit corespunzător, pentru a putea realiza legăturile acestuia. Decizie care a fost luată pentru a putea preîntâmpina pierderea de energie electrică pe cablu, conform calculelor, aceasta, este sub valoarea acceptată şi influenţează negativ pornirea grupului de pompare- Hidranţi”, potrivit sursei mai sus citate.
 
Conducerea societăţii a dat asigurări să până la finalul săptămânii se vor face testele cerute de ISU. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările