O tânără a murit după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a face un selfie

O tânără a murit după ce s-a urcat pe un vagon de tren pentru a face un selfie

FOTO: Arhivă

O tânără de aproximativ 20 de ani a murit după ce s-a electrocutat pe un vagon de tren. Întâmplarea tragică a avut loc vineri. Probabil aceasta se urcase pe tren pentru a-şi face poze.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe Strada Marmurei. S-a produs un arc electric, iar fata nu a mai avut nicio şansă, arată reprezentanţii Inspectoratului pentru situaţii de urgenţă.
 
Cazul acesta nu este unul singular însă. Miercuri, un băiat de 15 ani a ars de viu în gara din Buzău, după un selfie pe vagonul de tren. Acesta s-a electrocutat după ce s-a urcat pe un vagon pentru un selfie. Adolescentul a suferit arsuri pe aproape tot corpul. A fost transportat cu un elicopter SMURD la Spitalul „Grigore Alexandrescu” din Bucureşti, conform observator.tv.
La începutul lunii martie, un alt copil, un elev în vârstă 12 ani din Constanţa, s-a electrocutat după ce s-ar fi urcat pe un vagon de tren pentru a face selfie-uri. Micuţul, cu arsuri pe 80 la sută din corp, a fost intubat şi dus la spital, unde s-a stabilit apoi să fie transferat la Bucureşti, conform digi24.ro.
 
În octombrie 2018, un alt caz a avut loc în  un tânăr de 22 de ani s-a urcat pe un vagon de tren pentru un selfie şi a murit electrocutat. Prietenul lui, în vârstă de 24 de ani a scăpat cu viaţă. 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: