O mie de porţii de fasole cu cârnaţi pentru bucureşteni, de Ziua Naţională

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În acest weekend, de Ziua Naţională a României, bucureştenii vor avea parte de 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi oferite gratuit de Romanian Chefs Community (Comunitatea Bucătarilor din România) la Târgul Alimentelor Tradiţionale din faţa Academiei Militare.

Târgul, care funcţionează în fiecare weekend, va marca Ziua Naţională a României prin mai multe evenimente speciale printre care şi prepararea unei cantităţi uriaşe de fasole cu cârnaţi, care va fi donată către bucureştenii pofticioşi de unii dintre cei mai buni chefi care activează în restaurantele din Capitală.

Astfel, pe 1 decembrie începând cu ora 12.00, în faţa Academiei Militare, chef Vasile Nicolae şi chef Chelaru Mihai Alexandru vor asezona într-un mod inedit cea mai mare masă tradiţională oferită bucureştenilor cu prilejul sărbătorii naţionale.

Pe lângă cele 1.000 de porţii de fasole cu cârnaţi, vizitatorii acestui târg vor putea să cumpere zeci de produse autohtone de primă mână, făcute de producători din toate zonele României.

Purceluşi de lapte la jar, preparate vânătoreşti, piept de gâscă în coniac, pastramă de berbecuţ, brânză de burduf în coajă de brad, brânzeturi maturate, vinuri alese de la podgorii renumite, precum şi produse de casă: cozonaci, prăjituri, poale-n brâu, conserve pentru iarnă şi multe alte specialităţi tradiţionale.   

Mai mult decât atât, bucătarii din Romanian Chefs Community vor face demonstraţii live de preparate exclusiviste chiar în faţa audienţei. Aceştia vor  folosi ingredientele uşor de procurat, însă, după cum aceştia spun, secretul savorii constă în combinarea armonioasă a acestora.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite