O bucureşteancă a înscenat moartea propriei mame pentru a încasa ajutorul de înmormântare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Femeia a fost prinsă de poliţişti după ce a convins funcţionari din Primăria Capitalei că este rudă cu mai mulţi bătrâni "decedaţi", inclusiv mama ei, pentru a încasa ajutoarele de înmormântare.

Macabra escrocherie s-a aflat după ce o femeie în vârstă de 74 de ani din Capitală a aflat că nu-şi mai poate ridica pensia şi nici ajutorul medical pentru că figurează ca fiind decedată.

Totul a pornit după ce bătrâna a crezut că şi-a găsit un ajutor de nădejde în casă în persoana unei bucureştence pe care o plătea să se îngrijească de ea.

Escroaca i-a cerut pensionarei copii după acte sub motivarea că o ajută în diverse probleme medicale. Cu aceste copii, l-a convins însă pe medicul de familie al bătrânei că femeia a murit. S-a dus apoi la primărie şi a luat ajutorul de înmormântare. Mai mult, şi-a declarat moartă propria mamă şi a încercat să facă acelaşi lucru cu o vecină. În acest ultim caz, medicul de familie nu s-a lăsat păcălit.

Pentru fiecare moarte fictivă, femeia încasa 2.200 de lei. Poliţiştii de la Secţia 20 din Capitală au prins-o şi este reţinută pentru 24 de ore.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite