Nu mai sunt bilete de 179 de lei la concertul Eric Clapton

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prima categorie de bilete la concertul lui Eric Capton şi Steve Winwood din România, din data de 11 iunie, a fost epuizată, potrivit agenţiei Eventim.ro.

Eric Clapton va concerta împreună cu Steve Winwood în data de 11 iunie pe Stadionul Tineretului - "Iolanda Balaş Soter", din Bucureşti.

Mai pot fi achiziţionate bilete cu următoarele preţuri: 136,8 lei – Categoria IV - bilete fără loc, în picioare, 293 de lei– Categoria II - bilete cu loc, 423 de lei – Categoria I - bilete cu loc, 636 de lei - VIP - bilete cu loc.

Eric Clapton este singurul muzician inclus de trei ori în Rock and Roll Hall of Fame (ca membru al Yardbirds, al Cream, dar şi ca artist solo) Eric Clapton s-a clasat pe locul al patrulea în topul revistei Rolling Stone "100 cei mai buni chitarişti ai tuturor timpurilor".

La rândul lui, prieten vechi şi fost coleg de trupă cu Clapton, Steve Winwood cântă cu voce de tenor şi este multiinstrumentalist. A câştigat numeroase premii Grammy, iar în 2008, revista Rolling Stone l-a clasat pe locul 33 în topul "100 cei mai buni cântăreţi ai tuturor timpurilor".

Concertul este o producţie Marcel Avram, D&D East Entertainment şi East European Concert. Biletele se distribuie exclusiv prin Reţeaua Eventim.ro: magazinele Germanos, magazinele Vodafone, librăriile Cărtureşti şi Humanitas. Vânzarea online se face prin site-ul www.eventim.ro.

Eric Clapton & Steve Winwood Live în România este un eveniment prezentat de East European Concert şi Marcel Avram, prin asociere cu D&D East Entertainment.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite