Moş Crăciun vine de la Crucea Roşie pentru 150 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bucureştenii care doresc să le facă o surpriză celor mici îl pot închiria pe Moş Crăciun de la Crucea Roşie sector 4. Preţul unui Moş şi al spiriduşilor care îl însoţesc variază între 150 de lei pentru familii şi 450 de lei pentru evenimentele de la firme particulare.

În campania umanitară de la Crucea Roşie sector 4 din acest an sunt implicaţi 25 de voluntari, majoritatea dintre ei studenţi. Ei vor fi ajutoarele lui Moş Crăciun, iar în perioada 6 – 24 decembrie vor ajunge la familii, în grădiniţe, şcoli, ONG-uri şi în firme. 

Moş Crăciun nu va veni singur, ci însoţit de crăciuniţe şi de spiriduşi, care vor asigura animaţia şi buna dispoziţie în cadrul petrecerilor organizate cu ocazia Sărbătorilor de iarnă. Pictura pe faţă, jocurile, dansurile, colindele, baloanele sunt doar câteva dintre activităţile pe care voluntarii Crucii Roşii, deveniţi ajutoarele lui Moş Crăciun, le fac pentru a-i înveseli pe cei mici.

Cadouri pentru copiii defavorizaţi

„Deja avem 16 solicitări de închiriere a moşului. Sunt familii care au apelat la serviciile noastre şi anul trecut şi ne-au recomandat şi altora. Sperăm ca anul acesta să strângem mai mulţi bani decât anul trecut ca să putem ajuta cât mai mulţi copii săraci” , a explicat directorul Crucii Roşii sector 4, Venera Vasiliu.

Preţurile pentru închirierea lui Moş Crăciun diferă, astfel că o familie va plăti 150 de lei, iar grădiniţele, şcolile şi ONG-urile, 300 lei. Petru firme, tariful este mai mare. Acestea vor achita pentru serviciile Moşului și ale găștii sale 450 de lei, iar aceștia vor sta cât vor dori micuții.

Moş Crăciun poate fi contactat la numărul telefon 0752.442.893 sau prin e-mail la voluntari@crucearosie-sector4.ro. Banii strânşi în urma acestei campanii vor merge în sacul lui Moş Crăciun pentru ca acesta să poată merge şi la copii defavorizaţi.

Astfel, la 24 decembrie, cu banii strânși, Moșul de la Crucea Roșie va cumpăra cadouri pentru copii din familii sărace. „Mergem doar la copiii din familiile foarte sărace fiindcă aceştia, spre deosebire de copiii din orfelinate, care au parte în fiecare an de vizita lui Moş Crăciun, nu au acestă bucurie”, a mai spus directorul Crucii Roşii din sectorul 4, Venera Vasiliu.

Pe lângă această campanie, în perioada Sărbătorilor, la centrul Crucii Roşii din sectorul 4 vin şi oameni simpli care donează pachete de mîncare, pături, conserve, iar acestea vor fi împărţite oamenilor nevoiaşi. De vizita lui Moş Crăciun nu se vor bucura doar copii, ci şi unii bătrâni cu pensii mizere, singuri şi bolnavi. Aceştia vor primi de sărbători cadouri de la Moş sub formă de alimente.

Firmele au preţuri piperate

Firmele de divertisment percep tarife mai piperate decât voluntarii de la Crucea Roşie pentru închirierea lui Moş Crăciun. De regulă, preţurile variază aici între 250 şi 450 de lei pentru un Moş, timp de o oră. În aceste sume nu este inclus preţul crăciuniţelor şi al spiriduşilor care îl însoţesc pe Moş, aşa cum se întâmplă la Crucea Roşie sector 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite