Mihai Bendeac: „În Bucureşti, strigă după tine toţi cocalarii“

Actorul Mihai Bendeac, devenit cunoscut pentru rolurile sale din show-ul „Mondenii" şi din emisiunea „În puii mei", a comentat pe blogul său, mihaibendeac.ro, situaţia bucureştenilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acesta se plânge că în Bucureşti, a devenit o „fiţă" să umbli cu bodyguardi după tine, indiferent de cât de cunoscut sau necunoscut eşti. „Intram în mall când am văzut un SUV încercuit de bodyguarzi. În maşină se urcau un ciumpalac şi o pitzi, habar n-am cine sunt. E o nouă fiţă sau ceva?" se întreabă mirat actorul.

De asemenea, actorul mai precizează că este o diferenţă „uriaşă, colosală", între cum este privit de oamenii din provincie şi de cei din Capitală. El spune că la Sibiu, Bacău, Braşov, sau oriunde în alt oraş al ţării, oamenii îi zâmbeau şi îi cereau cu jenă să le scrie ceva, dar că în Bucureşti a ajuns la limita răbdării. „În Bucureşti, strigă după tine toţi cocalarii, te agresează, comentează, nu poţi mânca liniştit că se holbează ca nesimţiţii. De ce nu pot să trăiesc în Bucureşti alături de oameni precum cei din alte oraşe? Sunt convins că şi acolo sunt cocalari, cum şi în Bucureşti sunt oameni mişto", spune Bendeac.

În final, Mihai Bendeac, afirmă că nu vrea să fie înţeles greşit şi că îi place să stea printre oameni, dar nu printre cocalari. „Pot face poze, pot da autografe, pot pupa copii, mame... Dar nu pot cu cocalarii frate! Unii vorbesc despre „complexul provincial". Eu sufăr de complexul „bucureştean"!", încheie actorul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările