Metroul din Drumul Taberei ar putea fi extins

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Primăria Sectorului 6 şi Metrorex vor demara discuţiile cu Ministerul Transporturilor în vederea prelungirii liniei de metrou din Sectorul 6

Primarului Sectorului 6, Cristian Poteraş, a avut azi o întrevedere cu directorul Metrorex, Gheorghe Udrişte, la care s-au discutat mai multe probleme legate de lucrările la linia de metrou Eroilor - Drumul Taberei.

În timpul întrevederii, au fost punctate şi inconvenientele suportate de către cetăţenii Sectorului 6 pe tot parcursul lucrărilor la linia de metrou. Câteva dintre aspecte ar fi restricţionarea circulaţiei, atât pentru autoturisme, cât şi pentru mijloacele de transport în comun. De asemenea, în zona Valea Ialomiţei, traficul rutier este suspendat pe perioada lucrărilor.

Pentru ca toate aceste probleme să fie cunoscute de către cetăţeni şi pentru ca aceştia să fie încredinţaţi că strucura blocurilor nu va fi afectată de lucrările în subteran, Primarul Sectorului 6 a propus demararea unei campanii de informare a situaţiei existente la această oră precum şi stadiul în care se vor desfăşura lucrările la linia de metrou.

Mai mult, edilul sectorului 6 a propus ca linia de metrou să se prelungească de la punctul terminus Valea Ialomiţei până la Prelungirea Ghencea, pentru ca şi locuitorii acestei zone să beneficieze de un mijloc rapid de transport.

Astfel, împreună cu directorul Metrorex vor fi demarate discuţii cu Ministerul Transporturilor pentru realizarea acestui nou proiect dedicat cetăţenilor Sectorului 6.    

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite