Metrorex a suplimentat trenurile de metrou din cauza viscolului de la suprafață

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Metrourile au fost suplimentate și circulă la interval de aproximativ trei minute, pentru că numărul călătorilor a crescut din cauza ninsorii abundente și a vântului puternic.

Reprezentanții Metrorex au informat că pe ruta Crângași – Gara de Nord 1 – Piața Victoriei 2 – Dristor 2 a fost introdus un tren în plus, care va circula atât astăzi, cât și pe parcursul zilelor următoare, pentru a prelua cât mai mulți călători care vor să evite viscolul de la suprafață.

Dacă numărul celor care vor alege să circule cu metroul va crește, Metrorex va introduce mai multe trenuri din parcul de rezervă.

De asemenea, pe distanța Republica - Gara de Nord 1 - Dristor 2, pe linia Anghel Saligny - Eroilor - Preciziei şi pe distanța Gara de Nord 2 - Parc Bazilescu trenurile vor circula la intervale de trei minute, pe tot parcursul zilei de astăzi.

Totodată, pe ruta Berceni – Pipera metrourile vor ajunge în stații la intervale de 3 – 6 minute.

Metrorex a suplimentat numărul de trenuri, pentru că mijloacele de transport în comun de suprafață circulă cu dificultate din cauza ninsorii abundente din Capitală.

Atât Bucureștiul, cât și alte 17 județe din estul și sudul țării se află sub avertizare cod portocaliu de ninsori și viscol până joi seara.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite