Linia tramvaiului 41 va fi deviată până în vara anului viitor pentru construirea unui pasaj la metrou, la Piaţa Moghioroş

Linia tramvaiului 41 va fi deviată până în vara anului viitor pentru construirea unui pasaj la metrou, la Piaţa Moghioroş

FOTO: ratb.stfp.net

Linia tramvaiului 41, cea mai rapidă legătură a cartierului bucurşetean Drumul Taberei cu restul oraşului, va fi deviată din primăvara aceasta până în vara anului 2019 pentru construirea unui pasaj de legătură cu metroul.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit Digi24.ro, calea ferată pe care circulă tramvaiele liniiei 41 a RATB va fi deviată cu circa 7 metri, în zona intersecţiei de la Piaţa Moghioroş, pe strada Braşov, înspre Ghencea.
 
Noul şantier este necesar pentru construirea în zonă a unui pasaj subteran de legătură între noua linie de metrou şi transportul de suprafaţă, cum este la staţia Crângaşi, unde călătorii pot coborî din staţia de tramvai la metrou.
 
Deocamdată, devierea traseului tramvaiului nu a fost anunţată oficial de Primăria Capitalei, de RATB sau de Metrorex. Totuşi, „devierea tramvaiului 41 va fi făcută doar pe bulevardul Braşov în perioada aprilie 2018 - iulie 2019”, au precizat surse din Metrorex pentru Digi24.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: