Incendiu la depozitul de armament uşor de infanterie al Bazei 90 Transport Aerian Otopeni/ Cauzele, investigate de o comisie

Incendiu la depozitul de armament uşor de infanterie al Bazei 90 Transport Aerian Otopeni/ Cauzele, investigate de o comisie

foto news.ro

Un incendiu a izbucnit, miercuri seară, la depozitul de armament uşor de infanterie al Bazei 90 Transport Aerian Otopeni, acesta manifestându-se cu degajare de fum, fără a fi vizibile flăcări. După ce incendiul a fost stins, materialele sunt relocate şi se fac cercetări pentru a fi stabilite cauzele producerii acestuia.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Apărării Naţionale (MApN) a anunţat că, în jurul orei 21.30, personalul care executa serviciul de pază în cadrul Bazei 90 Transport Aerian Otopeni a sesizat degajare de fum la depozitul de armament uşor de infanterie al unităţii.

Incendiul se manifesta prin degajare de fum prin uşa depozitului, fără flăcări vizibile.

”Au fost aplicate de urgenţă procedurile prevăzute pentru astfel de situaţii, intervenindu-se, în prima instanţă, cu detaşamentul de stingere a incendiilor din cadrul Bazei 90 Transport Aerian. În paralel, a fost solicitată şi intervenţia forţelor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Bucureşti-Ilfov”, a transmis MApN.

Incendiul a fost lichidat în jurul orei 22.20, fără a fi înregistrate victime.

În prezent, personalul Bazei 90 Transport Aerian acţionează pentru evacuarea completă a tuturor materialelor depozitate în clădire şi relocarea lor într-o altă incintă.

Cauzele producerii incendiului sunt cercetate de o comisie numită de comandantul unităţii.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: