Primăria Sectorului 4 se pregăteşte pentru iarnă: Piedone s-a înarmat cu mii de tone de materiale antiderapante

Primăria Sectorului 4 se pregăteşte pentru iarnă: Piedone s-a înarmat cu mii de tone de materiale antiderapante

Primăria Sectorului 4 se pregăteşte pentru iarnă FOTO Arhiva Adevărul

Primăria Sectorului 4 a anunţat că urmează să facă o trecere în revistă a utilajelor care vor acţiona în această iarnă pentru deszăpezirea celor 562 de artere de pe raza sectorului. Mii de tone de materiale antiderapante sunt cuprinse în stocul existent, urmând ca sute de angajaţi să asigure degajarea zăpezii.

Ştiri pe aceeaşi temă

După ce meteorologii au anunţat că iarna bate la uşă pentru Capitală, reprezentenţii Sectorului 4 spun că vor face o trecere în revistă a utilajelor auto care vor acţiona lunile viitoare.

Pentru deszăpezirea celor 562 de artere de circulaţie şi străzi secundare din Sectorul 4, societatea S.C. REBU S.A. va acţiona cu 55 de utilaje, dintre care 17 vor fi încărcătoare frontale, iar 38 de utilaje vor fi destinate transportului.

Sectorul 4 începe lupta cu iarna

Reprezentanţii autorităţii publice locale spun că în această iarnă vor fi mobilizaţi 300 de lucrători pentru degajarea zăpezii din jurul gurilor de canal şi trecerilor de pietoni. Totodată, stocul de materiale antiderapante cuprinde 200 de tone de clorură de calciu, 3.500 de tone de clorură de sodiu şi 100 de tone de motorină pentru utilaje.

Pe aceeaşi temă:

Iarna poate să vină Primăria Alexandria a achiziţionat un utilaj de deszăpezire de 4, 2 miliarde de lei vechi

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările