GALERIE FOTO Primarul Chiliman îşi reface casa cu turnuleţe din centrul Capitalei

Cel mai bogat primar al Bucureştiului, Andrei Chiliman, edilul sectorului 1, îşi consolidează unul dintre cele şase imobile deţinute în Capitală. Situată la intersecţia străzilor Armenească şi Licurg, vila a fost până în 2009 şi sediu UNESCO pentru Refugiaţi.

Ştiri pe aceeaşi temă

Familia Chiliman este fericita moştenitoare a unor terenuri ce măsoară în total aproape 80.000 de metri pătraţi şi a opt imobile ce se întind pe o suprafaţă totală de peste 8.000 de metri pătraţi. Deţinute de familiile soţilor Chiliman în anii 20, proprietăţile au fost naţionalizate de comunişti, iar, ulterior, retrocedate moştenitorilor de drept.

Click aici pentru a vedea mai multe imagini de la vila din cartierul ArmeneascăConsolidare şi reabilitare termică
Vila din zona Armenească a fost recuperată de primarul sectorului 1 în anul 2005, după ce mama lui a lăsat-o moştenire lui Andrei Chiliman şi fratelui acestuia, Mihai-Şerban Chiliman. În august 2010, cei doi au primit autorizaţie de construire de la Primăria Capitalei pentru a repara faţada şi acoperişul, precum şi pentru compartimentarea imobilului de pe strada Armenească numărul 25. La mai puţin de un an de la primul aviz, în mai 2011, pe numele edilului sectorului 1 s-a mai emis un aviz pentru modificări şi reabilitare termică.    
Mulţi vecini nu ştiu că Andrei Chilima îşi face casă lângă ei, dar îşi amintesc de faptul că imobilul de la numărul 25 a fost cândva un centru de contraspionaj militar.

Citeşte aici despre cele mai bogate soţii de primari

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările