FOTOGALERIE Megaparcul acvatic din vestul Capitalei se deschide, în sfârşit, săptămâna viitoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După mai multe amânări, prima parte din parcul de distracţii Divertiland, complexul acvatic „La Plajă”, situat la km 13 pe autostrada Bucureşti-Ploieşti, se va deschide marţi, 14 august.

Complexul „La Plajă Park” se deschide marţi, 14 august, începând cu ora 9.00, după ce săptămâna trecută reprezentanţii parcului de distracţii anunţau amânarea deschiderii din cauza unor autorizaţii care întârziau.

„Ne aşteaptă concursuri pe toboganele multi-bandă şi de cădere liberă, surfing în piscina cu valuri şi meciuri de volei pe plajă! Să nu uităm de spectaculoasa cascadă din labirintul acvatic Splash Attack! Cocktail-urile şi meniul variat de vară nu vor lipsi nici ele, iar plaja cu nisip va recrea atmosfera unei vacanţe perfecte... aproape de casă!”, anunţă oficialii parcului.
 

Divertiland este cel mai mare parc de distracţii din Europa de sud-est. Parcul acvatic „La Plaja" se întinde pe o suprafaţă de peste 42.000 de metri pătraţi, cea mai mare suprafaţă a unui water park din ţară.

Parcul de distracţii va fi construit în etape pe o suprafaţă impresionantă de 35 hectare la kilometrul, 13 adiacent autostrăzii Bucureşti-Piteşti, iar prima etapă va fi gata în cursul săptămânii 6 - 10 august.

Divertiland Multi Entertainment Park va include un parc acvatic în aer liber, un parc de distracţii în aer liber şi un centru de divertisment familial acoperit, precum şi un club wellness, cu centre dedicate activitaţilor sportive şi spa.

Data terminării întregului proiect este 2016. Dezvoltatorii Divertiland Multi Entertainment Park, cel mai mare parc de distracţii din ţară, se aşteaptă ca hiperparcul sa genereze, începând cu primul an de la finalizarea sa, un număr total de aproximativ 1.000.000 de vizitatori anual.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite