FOTOGALERIE Justiţiarii de Bucureşti: Prietenul fetei ucise de beizadeaua cu BMW a oprit o şoferiţă beată în trafic

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Prietenii studentei ucise în tragicul accident provocat pe Calea Floreasca, în urmă cu o săptămână, au dat o lecţie unei şoferiţe care s-a urcat beată la volan. Eduard a povestit, în exclusivitate pentru „Adevărul“, cum s-a întâmplat evenimentul şi cum a oprit-o, duminică, pe tânăra beată care punea în pericol viaţa celorlalţi şoferi.

„Noi conduceam liniştiţi, când ea ne-a tăiat calea. Am claxonat-o, i-am dat flash, cât să-i atrag atenţia“, povesteşte Eduad Nicolas. Tânărul spune că şoferiţa beată conducea haotic şi că mai devreme sau mai târziu ar fi păţit ceva. „Cred că le-am salvat viaţa – ei şi celor doi amici care erau cu ea. Nu se putea ţine pe picioare. Nu am cuvinte să descriu ce am simţit“, povesteşte Eduard. 

Şoferiţa şi pasagerii „băuseră puţin“

Tânărul a oprit-o pe femeie în zona Aviatorilor şi a sunat la 112. „M-am dus să vorbesc cu ea, iar pasagerii de lângă mi-au spus «las-o, frate, că am băut şi noi puţin », chiar mi-au cerut şi o ţigară“, îşi aminteşte bărbatul. El spune că i s-a făcut piele de găină la auzul acestor vorbe, mai ales că prietena lui, Ana – Maria Nistor a murit după ce fiul bancherului Jean Andronie, Andrei, a condus sub influenţa băuturilor alcoolice şi a intrat cu maşina în taxiul în care se afla prietena lor.



Click pe fotogalerie pentru a vedea mai multe imagini cu şoferul BMW-ului care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca!

„Le-am arătat poza Anei de pe geamul maşinii, dar ei tot nu înţelegeau de ce am chemat poliţia şi de ce nu-i las în pace“, susţine Edi.

Poliţia a venit imediat

Prietenul Anei spune că la faţa locului au ajuns imediat trei echipaje ale Poliţiei Rutiere. Poliţiştii i-a pus pe toţi să sufle în etilotest, şoferiţa având un rezultat de 0,53 la mie alcool în aer expirat. 

Eduard spune că după tragedia în care şi-a pierdut prietena este mai hotărât să acţioneze atunci când vede un „şofer-suspect“. „Am şi eu o fetiţă şi nu aş vrea să trec prin aceste drame din cauza unor nemernici“, a spus bărbatul de 27 de ani. Iubitul Anei, Alexandru, spune că şi el va acţiona de fiecare dată când va vedea un şofer indisciplinat. „Am să fac asta tot timpul, pentru că nişte nenorociţi distrug vieţi, iar Ana a fost una dintre victime“, a spus Alex.

Şoferul cu BMW X5 care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca Accidentul de pe Calea Floreasca, in urma căruia un taximetrist şi o tânără au fost ucişi de şoferul unui BMW X5

Dă CLICK pe poze pentru a vedea mai multe imagini de la accidentul cu doi morţi de pe Calea Floreasca!

Şoferiţa care a fost oprită în trafic de prietenii Anei riscă acum să ajungă la închisoare. „Permisul de conducere i-a fost suspendat până la încheierea cercetărilor. Pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice riscă de la 1 la 5 ani de închisoare“, a spus purtătorul de cuvânt al Poliţiei Rutiere, Ioana Stancu.

Accident tragic

În urmă cu o săptămână, studenta Ana-Maria Nistor şi taximetristul Ştefan Micu şi-au pierdut viaţa, după ce Andrei Andronie s-a urcat băut la volan şi a călcat pedala de viteză până la 180 de kilometri la oră.  Acesta era urmărit de o maşină a Poliţiei Rutiere, însă agenţii nu au reuşit să-l oprească la timp pentru a fi evitată tragedia. Andronie este arestat preventiv pentru o perioadă de 29 de zile.


„Am şi eu o fetiţă şi nu aş vrea să trec prin aceste drame din cauza unor nemernici. “

image

Eduard, prieten al Anei-Maria Nistor




MAI CITEŞTE ŞI:

EXCLUSIV Martor la accidentul în care un şmecher cu BMW, care conducea cu 180 de km/h, a ucis doi oameni: „Maşina era zob. Un poliţist îi lua pulsul şoferului“

El este şmecherul cu BMW, care a ucis un taximetrist şi o tânără pe Calea Floreasca. Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore

EXCLUSIV Martor la accidentul provocat de beizadeaua cu BMW: „Eu trebuia să fiu în locul taximetristului. Îi voi aprinde o lumânare în fiecare zi“

De ce a fost arestat şmecherul cu BMW? Vezi cum i-a sfidat beizadeaua pe oamenii legii şi care a fost motivarea judecătorilor!

Avocatul beizadelei cu BMW: „accidentul nu a fost produs de inculpat. Tatăl său are probleme grave de sănătate şi nu poate să accepte faptul că fiul său este un infractor“

Pericol mortal: criminalii de bani gata

Copii de bani gata certaţi cu legea: blestemul celor mai celebri Andrei

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite