Epicentrul fashionului autohton, din nou în Piaţa Romană. Idelier 2.0 se lansează luni cu designeri, tam tam şi conversaţii de salon

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cu experienţa toamnelor trecute, Idelier redeschide porţile într-un spațiu reimaginat, adaptat noilor idei ale lor și ale frumosului, în general. Totul arată altfel decât ştiaţi, totul poartă semnul schimbării. Idelier se îmbracă în idei şi haine noi.

Atelierul de Idei al designerului Silvia Şerban îşi redeschide porţile în Piaţa Romană, după o vară de scormonit idei noi. Spaţiul a fost renovat în totalitate şi este gata să îşi primească oaspeţii luni seară, 24 septembrie, începând cu orele 19:00. Prima serată de la Idelier va prezenta pasionaţilor de modă cei mai activi jucători la "bursa ideilor", care vin cu creaţii intrigante de design vestimentar. 

Printre ideile expuse în Bulevardul Lascăr Catargiu, numărul 1, veţi găsi piese de vestimentaţie semnate de designeri care şi-au câştigat un nume pe podiumurile internaţionale, precum Silvia Şerban, Dinu Bodiciu, Ana Niculae, O Pose, Edita Lupea, Lucian Rusu, Larisa Dragna, Florentina Giol şi Sno of Sweden.

Dacă sunteţi pregătiţi să încercaţi o cămaşă cu două gulere şi patru mâneci, veţi avea parte de un tur complet de inițiere și introducere în universul atelierului și prin portofoliul de expozanți. 

Designerul Silvia Şerban, fondatoarea Atelierului de Idei, promite că o dată cu decorul, Idelier îşi schimbă şi acțiunea și protagoniștii. "Am pescuit idei noi și le vom pune în lumină pe cele cu adevărat răvășitoare, neprobate încă de publicul bucureștean. Le repunem în circulație, cu tam tam și mândrie, și cu promisiunea că vom urmări îndeaproape evoluția lor și a creatorilor lor. Avem idei din toate și o echipă nouă, cunoscătoare."

Piesele vestimentare vor fi puse în valoare şi de o expoziţie de lucrări semnate Alexandra Maftei şi Aitch Heliana. În plus, veţi mai găsi şi o sumă de alte idei ale lui Vlad Brăteanu, atârnate pe pereţi, şi care reprezintă fotografii de fashion incluse pe noul site idelier.com

Odată cu relansarea Idelier, se redeschide şi cafeneaua, un loc de întâlnire vizitat şi în trecut, care pune în legătură oamenii cu domeniile artistice, moda şi tendinţele de valoare. 

Începem o toamnă plină şi productivă la Idelier.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite