Din 1 Decembrie, la Bulandra rezervaţi bilete online

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Teatrul Bulandra din Capitală lansează un sistem de cumpărare online a biletelor la toate spectacolele din repertoriu prin portalul www.bulandra.ro.

Inaugurarea sistemului va avea loc cu ocazia zilei de 1 decembrie, dată la care este programat şi spectacolul "O scrisoare pierdută" de I.L. Caragiale. Din distribuţie nu lipsesc Şerban Pavlu, Marius Florea Vizante, Doru Ana, Niculae Urs, Adrian Ciobanu, Vlad Zamfirescu, Gheorghe Ifrim, Lucian Ifrim şi Daniela Nane.

Principalele atuuri ale noului sistem constau într-o interfaţă uşor de manevrat care este optimizată pentru a asigura cumpărătorului siguranţă şi rapiditate în achiziţionarea biletelor fără a mai fi nevoit să se deplaseze la casieria teatrului.

Cei care vor dori să achiziţioneze bilete online vor trebui să-şi creeze un cont pe site care le va permite să intre pe o diagramă a sălii de unde îşi va alege locul dorit, apoi, prin intermediul unui procesator de card, va face plata electronic.

După efectuarea plăţii, utilizatorul va primi un voucher pe mail (acesta putând fi descărcat şi direct din cont) cu care se va prezenta la teatru cu 30 de minute înainte de începerea spectacolului. La intrare, în schimbul voucherului care va fi prelucrat, spectatorului i se vor emite tichete cu locurile rezervate.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite