Copacii căzuţi din cauza viscolului în Sectorul 4 au fost tăiaţi şi împărţiţi celor care îşi încălzesc casele făcând focul

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După ce viscolul de săptămâna trecută a rupt zeci de copaci din Sectorul 4 al Capitalei, actualul primar a decis ca lemnele să fie valorificate şi le-a împărţit celor care se încălzesc în case făcând focul.

„Sâmbătă, 23 ianuarie, la ora 11:00, primarul Sectorului 4, Daniel Băluţă, s-a aflat în teren, în zona străzilor Acţiunii, Drumul Creţeştilor, Jilavei, Mitropolit Filaret şi în cea a şoselelor Berceni şi Giurgiului.

Aici locuiesc familii care se încălzesc cu lemne, iar, cum viscolul din week – end-ul precedent a doborât zeci de copaci pe raza Sectorului 4, Edilul a decis ca materialul rezultat în urma toaletării acestora să le fie distribuit“, au anunţat reprezentanţii Primăriei Sectorului 4.

Cantitatea totală este de aproximativ 80 de metri cubi, beneficiare fiind 103 de familii din sector.

 „Având în vedere menţinerea temperaturilor extrem de scăzute, venim în sprijinul persoanelor care utilizează lemnele pentru încălzirea locuinţelor. Cum gerul persistă de zile bune, aceştia au epuizat cantitatea de 3 m3 pe care noi o distribuisem deja, de aceea, ne-am gândit să suplimentăm, oferindu-le materialul lemnos rezultat din toaletarea copacilor prăbuşiţi de viscol. Este o altă măsură pe care o adoptăm pentru a-i ajuta pe oameni, după ce am decis despăgubirea proprietarilor autovehiculelor pe care au căzut aceşti arbori”, a declarat Daniel Băluţă, primarul Sectorului 4.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite