Construcţii noi în sectorul 4

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Premieră în administraţia locală din Capitală. Consiliul Local al sectorului 4 a aprobat într-o singură şedinţă 26 de planuri urbanistice zonale, din cele 31 de dosare prezentate. În

Premieră în administraţia locală din Capitală. Consiliul Local al sectorului 4 a aprobat într-o singură şedinţă 26 de planuri urbanistice zonale, din cele 31 de dosare prezentate.
În următoarea perioadă, această zonă din sectorul 4 îşi va schimba faţa. Consilierii nu au făcut altceva decât să ţină cont de indicaţia primarului Adrian Inimăroiu, care a dat dispoziţie Direcţiei de Urbanism şi Amenajarea Teritoriului să urgenteze aprobarea PUZ-urilor şi să dea astfel undă verde constructorilor. Imobilele vor fi construite atât pe terenuri proprietate privată, cât şi pe domeniul public al sectorului. Este vorba atât despre locuinţe individuale şi imobile de locuinţe, cât şi despre sedii ale unor firme sau hale de producţie. Cele mai importante proiecte aprobate vin din partea unor instituţii sau societăţi comerciale. Banca Română de Dezvoltare va construi un centru informatic pe o suprafaţă de 9.839 mp, pe şoseaua Berceni. SC Cavar&Impex SRL va construi pe strada Turnu Măgurele o bază sportivă în suprafaţă de 2.712 mp. SC Victoria Holding SRL va realiza un parcaj suprateran şi spaţii comerciale pe şoseaua Olteniţei, pe 2.435 mp. Arhiepiscopia Bucureştilor va înălţa o biserică pe str. Covasna, pe 966 mp, SC SD Prestige Impex 97 SRL va construi un service auto pe strada Drumul Gilăului, pe o suprafaţă de 1.695 mp. Grupul Editurilor de Presă va amplasa patru chioşcuri pe cele mai importante artere din sector: şoseaua Berceni, şos Giurgiului, B-dul Mărăşeşti şi şos. Viilor, iar SC Arcom SA va amplasa o staţie de betoane pe str. Dr. Leordeni, pe o suprafaţă de 20.850 mp.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite