Cinci persoane, luate cu Salvarea din secţiile de votare din Capitală şi din Ilfov

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mai multe persoane au fost duse la spital din secţiile de votare. FOTO Adevărul
Mai multe persoane au fost duse la spital din secţiile de votare. FOTO Adevărul

Nouă oameni au primit îngrijiri medicale la secţiile de votare, cinci dintre aceştia, bărbaţi cu vârste între 54 şi 74 de ani, fiind transportaţi la diverse spitale din Capitală, a declarat duminică, pentru Mediafax, managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov (SABI), dr. Alis Grasu.

Una dintre persoanele care au necesitat transportarea la spital este un bărbat de 60 de ani din sectorul 2, dus la „Floreasca“ pentru un sindrom coronarian. La acelaşi spital a fost transportat un bărbat de 74 ani din Otopeni, care avea hipertensiune.

Un bărbat de 54 de ani din sectorul 4, suferind de bronşită, a fost dus la Institutul de Pneumoftiziologie „Marius Nasta“, unul de 60 de ani, cu hipertensiune şi neoplasm, a fost transportat la Spitalul „Bagdasar Arseni“, iar un altul, de 74 ani, cu puseu de hipertensiune, a ajuns la Spitalul Universitar de Urgenţă.

Celelalte patru persoane pentru care a fost chemată Ambulanţa au primit îngrijiri la secţiile de votare, nefiind necesară internarea lor, a mai spus managerul Serviciului de Ambulanţă Bucureşti-Ilfov.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite