Capitala – şantier până în toamnă! / Vezi aici harta străzilor care intră în lucru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru început se va lucra pe 22 de artere, multe dintre ele fiind străzi cu trafic intens. Lucrările au început pe bulevardele principale şi pline de gropi şi vor dura aproximav două săptămîni. Apoi, alte străzi vor intra în reparaţii, iar Capitala va fi un şantier până în toamnă.

După ce au fost peticite cu mixturi care nu ţineau decât până la prima ninsoare, bulevardele Capitalei intră în reparaţii mai serioase, care ar trebui să nu mai dea bătăti de cap şoferilor vreme de doi ani.

Capitala, sub asediul grevelor şi şantierelor
Oprescu cumpără ceasuri aurite de 900.000 de euro

„Nu mai peticim fiecare groapă în parte cu soluţii provizorii, dar nici nu vom lucra pe străzi întregi. Acolo unde sunt mai multe gropi, se toarnă covor asfaltic la cald“, ne-a declarat directorul Administraţiei Străzilor, Alina Roman, precizând că lucrările vor dura, în medie, două săptămâni, însă depinde de vreme.

Roman a mai precizat că, acolo unde este cazul, se va închide un sens de circulaţie. În rest, se va lucra punctual, iar locurile vor fi semnalizate. Bucureştenii vor simţi şi mai mult micile restricţii de circulaţie deoarece joi metroul nu va circula până după-amiază din cauza grevei declanşată de sindicalişti. După terminarea celor 22 de artere, vor intra în lucru şi celelalte străzi afectate de ninsori, Roman estimând că acestea vor dura până în toamnă. „Pe aceste artere s-au efectuat lucrări de asfaltare în perioada 2000 - 2004. Perioada de garanţie a noilor lucrări este de doi ani“, a mai spus Roman, explicând că nu cunoaşte deocamdată valoarea asfaltărilor.

În a doua parte a lunii aprilie va începe un program de reparaţii extinse în Piaţa Unirii. Lucrările vor dura o lună şi se va lucra şi noaptea.  

image
București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite