Bucureştenii din sectorul 5 nu au aruncat nici măcar un singur aparat stricat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sectorul 5 din Capitală nu a colectat nimic la cea mai recentă ediţie a Marii Debarasări, în vreme ce din sectorul 1 au fost colectate 3 tonde de deşeuri, iar din sectorul 2 o tonă.

Bucureştenii din Sectorul 5 al Capitalei nu au renunţat la niciun fel de echipament electric şi electronic vechi sau stricat cu ocazia celei mai recente ediţii a Marii Debarasări, statistica Ministerului Mediului arătând că din această zona nu s-a colectat niciun kilogram de deşeuri.

Conform datelor publicate, ieri, de Ministerul Mediului şi Pădurilor (MMP), cu ocazia celei de-a treia ediţii a Marii Debarasări, desfăşurate în întreaga ţară în 1 şi 2 octombrie, a fost colectată o cantitate totală de aproape 358 de tone de deşeuri de echipamente electrice şi electronice (DEE).

3 tone de vechituri strânse din Sectorul 1

În regiunea Bucureşti - Ilfov au fost colectate, în cele două zile, 15,6 tone de astfel de deşeuri colectate în cele două zile.

Situaţia pe Capitală arată că din Sectorul 1 a fost colectată cea mai mare cantitate de deşeuri, aproape trei tone. Cei din Sectorul 2 au scăpat de o tonă de vechituri, cei din Sectorul 6 au aruncat 750 de kilograme, cei din Sectorul 4 350 de kilograme iar cei din Sectorul 3 232 de kilograme.

Conform statisticii, în cele două zile ale ediţiei a treia a campaniei, o zi de vineri şi una de sâmbătă, din Sectorul 5 nu s-a colectat niciun kilogram de deşeuri de echipamente electrice şi electrocasnice.


București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite