Biserica Ortodoxă: Vrăjitoria e vrăjeală!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Reacția Bisericii Ortodoxe față de scandalul vrăjitoarelor a fost una incriminatoare. Casa Domnului le acuză pe acestea de înșelătorie și consideră că nici oamenii nu ar trebui să creadă în așa-zisele practicante de magie.

Părintele Nicolae Bordașiu, de la biserica „Sfântul Silvestru” din București, ne-a explicat de ce sunt de condamnat presupusele farmece: „Vrăjitoarele pretind că au ceva deosebit față de restul oamenilor și că pot ghici viitorul, însă numai Dumnezeu poate știi ce-i așteaptă pe Fii Săi”, a lămurit părintele, care a mai adăugat că „descântătoarele” nu au demonstrat de-a lungul timpului că ar avea vreun har.

Dumnezeu pedepsește vrăjitoarele

Preotul ne-a povestit chiar și un pasaj din Biblie, în care Dumnezeu a pedepsit o vrăjitoare pentru păcatele pe care le comitea, pentru că pretindea că știe lucruri pe care numai Cel de Sus le poate cunoaște. ,,Nimeni nu poate știi vremurile care se află sub stăpânirea Domnului”, a spus părintele, explicând că vrăjitoarele nu numai că nu pot prezice viitor, dar nu pot nici determina anumite aspecte din viața omului.



CLICK pe fotogalerie pentru mai multe imagini de la protestul vrăjitoarelor!

Vrăjitoarele vor prezenta emisiuni pe canalul TV, Witch TV

„Ele spun că pot rezolva anumite probleme de sănătate, din dragoste, dar cum poate un om la fel ca toți ceilalți să înfăptuiască asemenea minuni? Nu pot, este normal să nu credem”, a mărturisit preotul Nicolae Bordașiu.

Părintele a conchis spunând că Biserica condamnă atitudinea înșelătoare a „descântătoarelor” și că nu va fi niciodată de acord cu practicarea magiei albe sau negre.

Vrăjitoarele s-au strâns, ieri, 12 decembrie, în faţa Palatului Parlamentului pentru a protesta din cauza proiectului propus de Nicu Păun, care vrea ca femeile să plătească taxe pentru veniturile provenite din activitatea lor.

Citește și:

Clientul vrăjitoarelor: leneş şi prost
Câştigurile aşa-ziselor practicante de magie sunt încurajate de incultură şi de incapacitatea românilor de a-şi proiecta singuri un viitor. Vezi mai multe aici

Vrăjitoarele şi-au făcut televiziune. Pe Witch TV înveţi cum să ghiceşti în cărţi sau în cafea

Vrăjitoarele protestează la Parlament. „Descântătoarele“ ameninţă că vor blestema atât de rău, încât deputaţii vor tremura de frică

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite