Băteau copiii pe care îi aveau în grijă pentru că nu voiau să mănânce iaurt VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Bonele bătăuşe au fost trimise în judecată de procurorii bucureşteni. (VIDEO)

Procurorii bucureşteni au finalizat cercetările în cazul celor două bone puse sub acuzare în vara anului trecut după ce au fost filmate în timp ce îi loveau pe copiii pe care îi supravegheau.

Prima dintre bone, Ecaterina Spirea, a fost dată pe mâna anchetatorilor la 1 iulie 2009, după ce mama care o angajase a observat o schimbare în comportamentul celor doi copii ai ei şi a montat în casă o cameră video. Din cele 11 ore de filmare, în patru bona apare în preajma copiilor, iar în timpul petrecut i-a jignit şi i-a bruscat de cel puţin şapte ori, potrivit mamei.

“Îi arunca efectiv pe jos, pe gresie, ca să îi pună în genunchi. L-a tras de urechi şi de obraz pe Andrei, iar Alexei i-a dat un picior când stătea în genunchi”, a povestit femeia.
Bona, care fusese angajată în urmă cu un an la recomandarea unei persoane de încredere, a recunoscut în faţa anchetatorilor că i-a lovit pe micuţi, motivându-şi gestul prin faptul că aceştia nu voiau să mănânce iaurt.

O bătea înainte de fiecare masă

Identic este şi cazul celei de-a doua bone, Lovinica Dinu, care a fost surprinsă de o cameră ascunsă în timp ce o lovea pe Eva, fetiţa în vârstă de 9 luni pe care o avea în grijă. Mama micuţei a constatat, şocată, după ce a vizionat filmuleţele, că bona îi lovea fetiţa aproape înainte de fiecare masă pentru că aceasta refuza să mănânce.

Cele două femei au fost trimise în judecată fiind acuzate de comiterea infracţiunii de loviri sau alte violenţe. Dacă vor fi găsite vinovate, ele riscă să primească o pedeapsă de la o lună la trei luni de închisoare sau o amendă penală.


Vezi mai multe din Stiri, evenimente pe 220.ro

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite