Bărbaţii au un week-end în care se pot juca cu ce vor ei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Târgul MenFest, dedicat exclusiv bărbaţilor, s-a deschis ieri dimineaţă, în complexul expoziţional Romexpo din Capitală.

Vizitatorii care trec pragul celui mai mare târg pentru bărbaţi se vor putea bucura din plin de competiţii, adrenalină, gadget-uri, tuning, motociclete şi femei frumoase.

Două zile de joacă
Până duminică, inclusiv, domnii pasionaţi de jocuri vor putea vizita în cadrul festivalului MenFest un stand inovator, special pregătit pentru ei. Reprezentanţii companiei TNT Games le pun la dispoziţie vizitatorilor mai multe console Wii, pe care se vor putea juca nestingheriţi.

Astfel, astăzi şi mâine vor fi organizate concursuri de tenis de masă şi scrimă pe Nintendo Wii şi UFC Undisputed 2010 pe Sony Playstation 3. Câştigătorii vor primi premii care constau în jocuri pentru Nintendo Wii şi Playstation 3.

„Greii“ vin la MenFest

Cea mai importantă zi din programul târgului este cea de astăzi, când vor veni la MenFest „greii“ României. Astfel, între orele 16.00 şi 19.00, vor intra în scenă oamenii cu cel mai puternic braţ din România, Ion Oncescu şi Radu Valahu. Cei doi „rivali“ se vor bate în concursul „Cel mai tare din parcare“, când vor trebui să tragă de la maşini mici până la tiruri, dar se vor întrece şi în concursul de mâncat mici.

Nu vor lipsi nici demonstraţiile de drifting. Cinci maşini participante în campionatul intern de drifting vor încinge asfaltul în acest weekend, la Romexpo, în cadrul GTT Drift Show, care va începe la ora 15.00.

Accesul la MenFest se face pe bază de bilete, între orele 10.00 şi 22.00. Preţul unui bilet este de 18 lei.

Vezi aici programul complet al MenFest.

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite