BACALAUREAT 2011. Liceenii bucureşteni: “Subiectele nu ne-au mai indus în eroare”

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Tragedia de la sesiunea din iunie a examenului de maturitate nu i-a speriat pe elevii din Capitală, nici măcar pe cei de la liceele în care promovabilitatea a fost sub 10%. Aceştia "au scăpat" astăzi de proba scrisă la limba română.

Bucuroşi că le-a picat ce-au răsfoit cu o seară înainte, adică “Moara cu noroc”, de Ioan Slavici, elevii care au susţinut examenul la Colegiul “A. D. Xenopol” au ieşit mai mult decât fericiţi. “Am scăpat. Nu vreau decât 60 de sutimi, atât, că am picat cu 5.40 în sesiunea trecută. Am făcut meditaţii, dar m-am şi distrat”, este mai mult decât relaxat Sorin, elev la Colegiul Economic “Hermes”.

Oana Dumitrescu se gândeşte deja la facultatea de jurnalism. A luat 5.50 la prima sesiune, dar la limba română susţine examenul doar pentru mărire. “N-a mai fost atât de greu. Subiectele nu ne-au mai indus în eroare. Primele două subiecte au fost la prima vedere, deci nu aveai ce învăţat. Iar la al treilea eu am scris Alexandru Lăpuşneanu, că asta ştiam mai bine”, explică Oana. 

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite