Apartamentul din care a fost ridicat agresorul poliţistului a aparţinut lui Jugaru

0
Publicat:
Ultima actualizare:

George Daniel Uţă a fost prins duminică noapte, în jurul orei 22.30, de către ofiţerii de la Direcţa de Investigaţii Criminale împreună cu „mascaţii“ de la S.I.A.S, într-un apartament din cartierul bucureştean Rahova în care locuia cu chirie iubita sa Diana. În acelaşi apartament, în urmă cu trei ani, a locuit realizatorul TV Gabriel Jugaru.

În momentul intervenţiei, George mai era în casă cu Diana, colega acesteia de apartament şi cu încă un bărbat.

Prietena agresorului, studentă la Limbi Străine

Prietena lui George, Diana, este studentă la Facultatea de Limbi Străine de la Universitate şi este originară din Târgovişte. Ea este împreună cu George de aproximativ două luni.

Diana locuia în apartamentul de pe Calea Rahovei de aproape doi ani. „Este fată bună. Tot timpul mi-a plătit chiria la timp şi nu a creat probleme. Am vorbit astăzi (n.r. ieri) cu ea şi îi părea rău că şi-a supărat părinţii după ce a intrat în anturajul acestui băiat. A mai avut un prieten înainte, tot din Târgovişte, dar acela era băiat bun“, a declarat, pentru „Adevărul“, Claudia Brâncuşi, proprietara apartamentului din sectorul 5.

Femeia spune că Diana avea de gând să se mute din apartament în următoarele săptămâni. „M-a anunţat că vroia să stea într-o garsonieră“, a mai spus Claudia Brâncuşi.

Apartamentul din care a fost ridicat a aprţinut lui Jugaru
Administratorul blocului, domnul Dan Vasile, susţine că vecinii se plâng că fetele ar fi făcut scandal. „Se plângeau vecinii că veneau băieţi la ele şi făceau gălăgie“, a subliniat bărbatul, care este administrator de mai bine de 15 ani.

În acelaşi apartamentul în care mascaţii au pătruns cu forţa, în urmă cu aproximativ trei ani, a locuit realizatorul TV, Gabriel Jugaru. „A stat aproximativ un an. E o scară de vedete! Cu un etaj mai jos, adică la unu, locuieşte fostul asistent al Andreei Marin de la „Surprize, surprize“, Ciprian Vârlan“, a mai spus o vecină.



București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite