Garda de Mediu, ţinta glumelor pe Facebook, după ce a anunţat că aerul este poluat în Bucureşti şi a pus o imagine cu coşul unei centrale de apartament

Garda de Mediu, ţinta glumelor pe Facebook, după ce a anunţat că aerul este poluat în Bucureşti şi a pus o imagine cu coşul unei centrale de apartament

Anunţul Gărzii de Mediu, potrivit căruia senzorii care măsoară calitatea aerului din reţelele alternative au arătat valori depăşite în Bucureşti şi împrejurimi sâmbătă seară, a stârnit reacţii amuzate ale cetăţenilor pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În această seară, pe fondul unei inversiuni termice şi a unui calm atmosferic, senzorii de măsurare a calităţii aerului din reţelele alternative au sesizat în Bucureşti şi împrejurimi depăşiri ale valorilor acceptate.

În aceste condiţii, comisarii echipelor de permanentă ale Gărzii Naţionale de Mediu sunt pe teren şi monitorizează situatia. Imediat ce unul din aceşti senzori capăta culoare roşie, aceştia se deplasează la faţa locului pentru verificări.
 
De asemenea Agenţia Naţională pentru Protecţia Mediului este prezentă în teren cu autolaboratorul din dotare pentru măsurători suplimentare şi compararea datelor cu cele înregistrate de senzorii reţelelor paralele.
 
Pe măsură ce echipele noastre obţin date din teren, vă vom ţine la curent”, a scris Garda de Mediu pe pagina sa de Facebook, postând o serie de fotografii.
 
 
Reacţiile n-au întârziat să apară:
 
„"Stimabililor", o centrală cu gaz lasă în urma arderilor mare parte CO şi vapori de apă. Fotografia asta este praf în ochi! Căutaţi sursele adevărate de poluare, nu o centrală...”, a scris un cetăţean.
 
„Mergeţi, meeergeţi garda de mediu, plimbaţi ursul pe banii noştri”, a scris un altul.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările