Şeful Poliţiei Capitalei spune cum sunt folosiţi copiii pentru a duce petarde pe stadioane

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cazurile în care minorii sunt folosiţi de suporteri pentru a introduce diverse obiecte interzise pe stadioane, nu îi sunt străine, şefului Poliţiei Capitalei, Vasile Viorel şi nici prefectului Capitalei, Mihai-Cristian Atănăsoaiei.

Copiii nu pot fi traşi la răspundere. Astfel că adulţii îi obligă să recurgă la ilegalităţi. Poliţia, prin campaniile de prevenire, încearcă să aducă, în atenţia opiniei publice, riscurile la care se expun minorii atunci când comit acte ilegale”, a explicat comisarul-şef, în cadrul evenimentului de deschidere a Săptămânii prevenirii criminalităţii”.

„Poliţia Locală a vrut girofare, acum  să-şi facă datoria”!
Prefectul Bucureştiului, Mihai-Cristian Atănăsoaiei, a dat un „ultimatim” primarilor de sectoare şi Poliţiei Locale. „Nu vreau să mai aud scuze. Poliţia Locală a vrut să aibă girofare şi a primit maşini cu girofare şi sirene. A vrut să aibă mai multe atribuţii, în ordine publică şi le-a primit. Acum e rândul lor să-şi facă datoria. Lipsa cooperării s-a văzut în ultimele săptămâni. Am avut copii care s-au bătut în şcoli sau au fost bătuţi. Primarii trebuie să participe alături de forţele Ministerui de Interne şi de Inspectoratul Şcolar pentru a preveni criminalitatea în şcoli şi pe stradă. Strategia de prevenirea criminalităţii pe Bucureşti s-a schimbat. Nu pot să fiu de acord cu un primar care stă pe scaun  şi arată cu degetul că s-a întâmplat ceva. Suntem 11.000 de cadre care trebuie să ne ocupăm de combaterea criminalităţii”

București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite