3.800 de kilograme de deşeuri de ambalaje au fost colectate selectiv la B’ESTFEST

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cei peste 61.000 de participanţi la festivalul B’ESTFEST, care a avut loc la sfârşitul săptămânii trecute în Bucureşti, au colectat selective 3.800 de kilograme de deşeuri de ambalaje.

Participanţii la festival au avut la dispoziţie 26 de puncte de colectare selectivă, amplasate de Eco-Rom Ambalaje, în parteneriat cu organizatorii festivalului. Astfel, containerele speciale pentru hârtie şi plastic-metal au fost la îndemâna iubitorilor de muzică bună care au colectat selectiv 3.800 kilograme de deşeuri de ambalaje, dintre care 1.500 de kilograme de plastic şi 2.300 de kilograme de hârtie-carton.

„Participanţii la ediţia 2012 a festivalului B’ESTFEST ne-au arătat, încă o dată, că printr-un gest simplu de a pune deşeurile de ambalaje din plastic şi metal în containerul galben sau deşeurile de hârtie-carton în cel albastru te poţi distra şi poţi proteja natura în acelaşi timp! Încercăm, prin implicarea în evenimente dragi oamenilor, să îi informăm cu privire la importanţa separării deşeurilor de ambalaje de restul deşeurilor într-un mod cât mai plăcut, astfel încât colectarea selectivă să devină un obicei pentru ei”, a declarat Lorita Constantinescu, director Comunicare şi Relaţii Publice la Eco-Rom Ambalaje.





București



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite