Un bărbat din Chişinău riscă până la 2 ani de închisoare pentru alertă falsă cu bombă

Un bărbat din Chişinău riscă până la 2 ani de închisoare pentru alertă falsă cu bombă

Un bărbat de 38 de ani, locuitor al capitalei, riscă până la doi ani de închisoare pentru alertă falsă cu bombă. Acesta îşi recunoaşte vina şi spune că era beat când a făcut apelul la 112, transmite IPN.

Ştiri pe aceeaşi temă

S-a întâmplat noaptea trecută, 13 ianuarie. În jurul orei 00.30, bărbatul a sunat la 112 şi a comunicat că pe str. Maria Drăgan, în subsolul unui bloc de locuit, este un obiect explozibil. La faţa locului s-au deplasat serviciile specializate, care însă nu au depistat obiecte suspecte sau explozibile. Pe caz a fost pornită o cauză penală.

Poliţia a identificat făptaşul şi în cercetează în stare de libertate. Acesta are antecedente penale. A fost condamnat anterior pentru furt şi trafic de droguri. Pentru fapta comisă acum riscă amendă în mărime de la 27 500 la 42 500 lei, muncă neremunerată în folosul comunităţii de la 180 la 240 de ore sau până la doi ani de închisoare.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările