Victor Stepaniuc, demis de la Preşedinţia Republicii Moldova

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Victor Stepaniuc via Facebook
Victor Stepaniuc via Facebook

Şeful Direcţiei consultanţă a aparatului Preşedinţiei Republicii Moldova, Victor Stepaniuc, a fost demis din funcţie luni, 12 aprilie. Victor Stepaniuc consideră că decizia de a-l elibera din funcţie este motivată politic, el fiind angajat în perioada preşedinţiei lui Igor Dodon.

„Conducerea instituţiei a ignorat calificarea, experienţa mea în administraţia publică şi m-a demisionat, din motive strict politice, cu 4 luni înainte de pensionare, încălcând mai multe prevederi ale legislaţiei. Nu e tragedie natională, e doar atitudine”, a scris Victor Stepaniuc pe Facebook.

În documentul prin care Victor Stepaniuc a fost înştiinţat despre faptul că este demis din funcţie scrie că decizia a fost luată ca urmare a lichidării funcţiei respective, în rezultatul aprobării unei noi structuri a aparatului preşedinţiei.

Victor Stepaniuc este istoric de profesie şi este cunoscut ca un adept şi promotor al „moldovenismului”. Acesta a fost deputat pe listele Partidului Comuniştilor în perioada 1996 - 2008. 

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite