Mihail Saakashvili şi-a dat demisia din funcţia de guvernator al Odesei: Voi începe o nouă etapă de luptă! VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Guvernatorul regiunii Odesa, Mihai Saakashvili, a anunţat luni, 7 noiembrie, în cadrul unui briefing de presă, că demisionează. Politicianul a avut un discurs emoţionant, în care s-a plâns despre nenumăratele sale tentative anticorupţie, soldate cu eşec din cauza sistemului corupt.

„Când am anunţat că vom schimba totul, preşedintele Poroşenko îmi spunea că lui îi încurcă premierul Iaţeniuk. Când l-am ajutat să scape de oamenii lui Iaţeniuk cu ce s-a terminat asta? Echipa lui Iaţeniuk a fost înlocuită cu cea a preşedintelui şi cu aceleaşi scheme cum furau aşa şi fură. Mai mult ca atât, Avakov, stâlpul corupţiei, a rămas în continuare în funcţie”, a subliniat Saakashvili.

Fără a oferi detalii, Saakasvhili şi-a expus intenţia de a iniţia un nou proiect politic. El a promis că nu se va lăsa învins şi că va lupta în continuare cu sistemul corupt.

Amintim că la 29 mai 2015, Mihail Saakasvhili a primit cetăţenia Ucrainei, iar peste o zi a fost numit în calitate de guvernator al Odesei. Atunci el a declarat că principalul scop al său va fi lupta anticorupţie şi eliminarea grupărilor criminale.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite