Deputat PAS: „Cu cât mai mult dăm vina pe guvernare pentru preţul la gaze, cu atât mai mult ruşii îl scumpesc. Dacă puneţi logica în mişcare veţi înţelege”

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Petru Frunze
Petru Frunze

Deputatul PAS Petru Frunze îi îndeamnă pe moldoveni să nu mai critice guvernarea pe subiectul majorării tarifelor la gazele naturale, pentru că acest fapt ar motiva Federaţia Rusă să continue să mărească preţurile. Parlamentarul consideră că cei care trebuie criticaţi sunt ruşii de la Gazprom, dar nu „guvernarea proeuropeană”.

„Ce se mai bucură acum Dodon, Sor şi toţi hoţii de miliarde ca ruşii scumpesc preţul la gaze, iar moldovenii critică guvernarea proeuropeana. La sigur că în acest context vor mai scumpi preţurile ca moldovenii să critice şi mai mult, ca la următoarele alegeri toţi hoţii de miliarde să scape de puşcărie. Nimeni încă nu au adus o probă că Guvernul este vinovat de creşterea preţurilor la gaze. Eu sunt mai nemultumit de preţul mare la gaze, pentru că unii doar plătesc preţul mai scump, dar noi îl plătim şi mai suntem criticaţi, în loc să fie criticaţi ruşii de la Gazprom care vând gazul şi primesc de la noi miliarde de lei”, a scris Petru Frunze pe Facebook.

Deputatul accentuează că „cu cât mai mult dăm vina pe guvernare că este scump preţul la gaze, cu atât mai mult ruşii îl scumpesc.”

„Pentru a discredita actuala guvernare, precum ca vedeţi guvernarea proeuropeană vă scumpeşte preţul la gaze. De parcă nu cunoaştem ca PSRM-Sor promovează toată politica Rusiei în Republica Moldova”, a spus deputatul.

După ce un internaut nu a fost de acord că de vină pentru majorarea tarifelor la gaze sunt cetăţenii, Petru Frunze l-a îndemnat să pună logica în mişcare.

„Dacă puneţi logica în mişcare veţi înţelege. Ruşii acum bat din palme ca moldovenii sau prins, vina o daţi pe guvernare. Ei îşi doresc ca oamenii să nu mai voteze o guvernare europeană, astfel majorează şi mai mult preţul ca la următoarele alegeri să votaţi pe Dodon şi Şor. Astfel, ei vor face mulţi bani pe spatele nostru, dar şi vor bloca procesul de Integrare Europeană. Ei au strategie, dar unii din voi vă prindeţi de parcă este greu de analizat un pic această situaţie”, a mai spus Frunze.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite