Alegeri Republica Moldova. De la PLDM la PPEM: Mai mulţi primari liberal-democraţi din Cantemir au aderat la partidului condus de Iurie Leancă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO arhivă
FOTO arhivă

Un grup de primari din raionul Cantemir au decis să părăsească Partidul Liberal Democrat şi să adere la Partidul Popular European din Moldova. Aceştia şi-au manifestat susţinerea faţă de candidatura lui Iurie Leancă la funcţia de preşedinte al Republicii Moldova.

„Ne înscriem în PPEM cu încredere. Iurie Leancă şi echipa sa au fost cei care au reuşit să obţină regimul liberalizarea vizelor şi semnarea Acordului de Asociere cu UE. Tot ei vor fi şi cei care vor reuşi să termine parcursul integrării europene şi vor transforma Moldova într-un stat prosper”, se arată într-o declaraţie semnată de primari.

Primarii din Cantemir s-au arătat convinşi că Iurie Leancă este unicul candidat real care poate să-l învingă în cursa electorală pe liderul socialiştilor, Igor Dodon, deoarece viitorul Republicii Moldova poate fi asigurat de un preşedinte cu orientări proeuropene.

„Am făcut acest gest pentru copiii noştri, pentru oamenii din localităţile pe care le administrăm, ne dorim o Moldovă orientată spre Vest, cu salarii şi pensii decente, în care justiţia să fie independentă şi corupţia aspru pedepsită”, scrie în comunicatul de presă al PPEM, cu referire la declaraţia primarilor.

Republica Moldova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite