Şeful Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, Corneliu Groza, a demisionat

Şeful Poliţiei de Frontieră din Republica Moldova, Corneliu Groza, a demisionat

Şeful Poliţiei de Frontieră, Corneliu Groza, a demisionat. Informaţia a fost confirmată pentru IPN de putătoarea de cuvânt a instituţiei, Raisa Noviţchi. Ea a afirmat că raportul de demisie a fost la sfârşitul săptămânii trecute. Raisa Noviţchi spune că, potrivit lui Corneliu Groza, raportul de demisei a fost depus „din motive personale şi de sănătate”.

Ştiri pe aceeaşi temă

Nu ştie deocamdată cine va deţine interimatul, dar ar putea fi adjunctul IGPF, Valentin Fiodorov, până la numirea unui nou şef, precizează Raisa Noviţchi.

Consiliera ministrului de interne, Alina Zbancă, a declarat că raportul este în proces de examinare de ministrul Pavel Voicu. „Menţionăm că Domnul Groza este un conducător cu experiență bogată și, dacă va decide să rămână în sistem, va fi examinată această posibilitate”, a menţionat Alina Zbancă.

Corneliu Groza a fost numit şef la frontieră pe o perioadă de 5 ani, printr-o decizie a Guvernului, în 2019, în locul lui Rosian Vasiloi.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările