Update Partidul Comuniştilor nu exclude o posibilă coaliție cu Partidul Democrat

Update Partidul Comuniştilor nu exclude o posibilă coaliție cu Partidul Democrat

Liderul comuniştilor moldoveni Vladimir Voronin

Liderul Partidului Comuniştilor din Moldova, Vladimir Voronin nu exclude o posibilă coaliţie cu Partidul Democrat după alegerile parlamentare de duminică.În replică preşedintele de onoare al PDM, Dumitru Diacov îl sfătuie pe Voronin să aştepte ziua de luni şi să vadă câte voturi au primit comuniştii

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul unei conferinţe de presă, convocate astăzi, Voronin a declarat că "Dacă Marian Lupu (preşedintele Partidului Democrat din Moldova) se vede toată viața sa numai președinte, atunci șansele se reduc foarte serios. Dacă apar alte variante, atunci mai vedem".
Una dintre posibilele soluţii, ar fi în opinia lui Voronin alegerea unui preşedinte „apolitic".
Totodată, liderul comunist a spus că nu refuză dialogul cu niciun partid.

În replică preşedintele de onoare al Partidului Democrat din Moldova, Dumitru Diacov a declarat în exclusivitate pentru "Adevărul" că "Voronin ar trebui mai întâi să aştepte ziua de luni şi să numere câte voturi a primit partidul său, după care vom mai vedea". Potrivit lui Dumitru Diacov, este încă pematur de vorbit despre o posibilă alianţă cu comuniştii.

"Noi avem alianţa noastră (Alianţa pentru Integrare Europeană) şi totul depinde şi de faptul câte voturi vor acumula partidele din cadrul ei", a mai spus liderul PDM.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările