Noi provocări în Transnistria: patru explozii auzite în oraşul Râbniţa

Noi provocări în Transnistria: patru explozii auzite în oraşul Râbniţa

Autorităţile neconstituţionale din Transnistria anunţă despre patru explozii produse noaptea trecută la Râbniţa, în zona fostului aerodrom. La ora 21:40, primele două dispozitive explozive ar fi fost aruncate dintr-o dronă. O oră mai târziu, explozia s-a repetat.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit aşa-numitului „minister de interne” de la Tiraspol, acesta este al doilea atentat în apropierea satului Vărăncău. Primul atac a fost înregistrat pe 5 mai, la ora 22:20, când două dispozitive explozive ar fi fost aruncate de pe o dronă. În ambele cazuri nu s-au înregistrat victime. Pe 25 aprilie seara, la sediul ministerului de securitate de la Tiraspol s-au produs mai multe explozii în urma unor tiruri din lansatoare de grenade. 

Alte două explozii au avut loc în dimineaţa zilei de 26 aprilie pe teritoriul telecentrului radio Mayak din raionul Grigoriopol. În consecinţă, două antene care retransmiteau radio din Federaţia Rusă s-au defectat. Nimeni nu a fost rănit. 

Administraţia regiunii a instituit cod roşu de alertă de securitate.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările