„Ferește-mă, Doamne, de prieteni. Războiul clandestin al blocului sovietic cu România“ de Larry L. Watts se lansează astăzi, la Chișinău

„Ferește-mă, Doamne, de prieteni. Războiul clandestin al blocului sovietic cu România“ de Larry L. Watts se lansează astăzi, la Chișinău

La lansare vor fi prezenți istorici și scriitori din Moldova

Cartea, care relatează fapte și întâmplări cutremurătoare din Istoria României dezvăluite pentru prima dată, va fi prezentată chiar de autor, în Aula Magnifică de la Universitatea Liberă Internațională.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Fereşte-mă, Doamne, de prieteni" este o carte document, ce conține amănunte senzaţionale din culisele spionajului şi politicii internaţionale care au precedat revoluţia din decembrie 1989 şi manevrele care i-au urmat, precum şi strategiile şi tacticile adoptate de serviciile secrete din Blocul Comunist pentru a ţine în frâu aspiraţiile de independenţă ale României.

Consultant al Corporatiei RAND la momentul revoluţiei, Larry L. Watts a călătorit deseori în Europa de Est şi în URSS înainte de 1989. Ulterior a asistat din România la înfiinţarea Colegiului Naţional de Apărare şi a conlucrat cu mai mulţi miniştri români ai Apărării şi şefi de stat major privind reforma în domeniul armatei, cooperarea cu Parteneriatul pentru Pace şi integrarea în NATO.

Adevăruri dureroase rostite acum pentru prima dată despre relaţiile sovieto-române, ce conduc la o întrebare importantă: Cum de mai existăm ca naţiune în ciuda tuturor vicisitudinilor istoriei?


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: