Cum Moldtelecom a rearanjat lista canalelor TV: Posturile din holdingul lui Plahotniuc au primele patru poziţii

Cum Moldtelecom a rearanjat lista canalelor TV: Posturile din holdingul lui Plahotniuc au primele patru poziţii

Moldtelecom este o companie controlată de stat

Compania de stat Moldtelecom anunţă că a decis să rearanjeze lista canalelor TV din pachetele de servicii. În consecinţă, televiziunea publică Moldova 1 a fost mutată de pe locul unu pe poziţia cinci, iar Prime a ajuns primul în grilă.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Rearanjarea canalelor a fost efectuată în scopul facilitării accesului abonaţilor la canalele de acelaşi gen, tematică, limbă de difuzare şi popularitate. Sunt luate în considerare toate sugestiile abonaţilor, astfel ca să satisfacă cele mai exigente cerinţe", precizează într-un comunicat compania de stat Moldtelecom, care este unul dintre cei mai mari prestatori de servicii de televiziune prin cablu.

În urma deciziei Moldtelecom, de la 25 august postul public de televiziune a fost mutat de pe prima poziţie pe locul cinci, TV 7 a trecut de pe butonul trei pe butonul nouă în spatele Realitatea TV, Pro TV Chişinău de pe patru a ajuns pe şapte, iar Jurnal TV de pe cinci pe şase.

În schimb primele patru poziţii au fost oferite posturilor TV Prime, 2 Plus, Canal 3 şi Publika care sunt grupate în holdingul General Media Grup, controlat de structurile liderului democrat Vlad Plahotniuc.

Este adevărat că lista canalelor poate fi rearanjată de către fiecare abonat prin crearea listelor de canale favorite.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările