Preşcolarii şi-au expus lucrările la muzeu

Preşcolarii şi-au expus lucrările la muzeu

Lucrările preşcolarilor pot fi admirate pe tot parcursul zilei de 20 decembrie

Cu ocazia sărbătorilor de iarnă un grup de cadre didactice  de la Grădiniţa cu Program Prelungit nr.1 din Zalău au organizat azi la Galeriile de „Artă Ioan Sima” o expoziţie cu desene şi picturi realizate de preşcolarii de la grupele mari şi pregătitoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În cadrul vernisajului au fost expuse zeci de lucrări, cu teme specifice  sărbătorilor de iarnă, primii vizitatori fiind chiar micii artişti.  Pomul de iarnă, Moş Crăciun, steluţe, clopoţei, îngeraşi şi Naşterea  Domnului sunt doar câteva din  lucrările realizate de preşcolari, care pot fi admirate  pe tot parcursul zilei de azi la Galeriile de Artă „Ioan Sima” din Zalău. După cum a declarat, Maria Pop, cadrul didactic al unităţii de învăţământ, prin această activitate intitulată „Vine Moşul” se încurajează talentul dar în acelaşi timp se valorifică efortul copiilor. „Orice efort al copiilor trebuie valorificat şi astfel îi vom încuraja să-şi realizeze cu plăcere diferite activităţi. Anual în preajma sărbătorilor  dar şi cu diferite ocazii organizăm astfel de activităţi în cadrul cărora promovăm talentul  şi efortul  preşcolarilor noştrii”, a precizat educatoarea.


Cu ocazia acestui vernisaj, copiii au putut admira colecţia de fluturi şi gândaci din cadrul Galeriilor de Artă  „Ioan Sima”.  Finalul vizitei: colinde răsplătite în mod tradiţional cu „cocuţi”.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările