Descoperire macabră. O mamă şi-a găsit fiul carbonizat în spatele casei

Descoperire macabră. O mamă şi-a găsit fiul carbonizat în spatele casei

Cadavrul a fost găsit în spatele casei FOTO Arhivă

În funcţie de rezultatul necropsiei, anchetatorii urmează să stabiliească dacă este vorba despre o autoincendiere, un accident sau o mână criminală.

Ştiri pe aceeaşi temă

Cadavrul unui tânăr de 20 de ani din Şimleu Silvaniei a fost găsit carbonizat marţi, 14 noiembrie, în jurul orei 16, în spatelei casei în care locuia. Macabra descoperire a făcută de către mama celui decedat, când s-a întors de la serviciu.

Oamenii legii au fost anunţaţi la scurt timp după, de către o rudă a femeii. "La ora 15.50, Poliţia a fost sesizată prin apelul de urgenţă 112 despre faptul că în localitatea Şimlez Silvaniei, în spatele unui imobil, a fost găsit cadavrul carbonizat al unui tânăr", ne-a declarat Maria Cristea, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

În apropierea cadavrului, poliţiştii au găsit două recipiente cu carburant, precum şi o brichetă. Trupul neînsufleţit al tânărului a fost transportat la morgă, în vederea efectuării necropsiei. "În cauză se fac cercetări sub coordonarea unui procuror de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Şimleu Silvaniei", a mai precizat sursa citată. Anchetatorii urmează să stabilească dacă este vorba despre o autoincendiere, un accident sau o mână criminală.

Mai puteţi citi:

Clujean mort într-o carieră de calcar. Capul bărbatului a fost zdrobit între două blocuri de piatră

citeste totul despre: