Ce meserii au avut vedetele înainte de a cunoaşte celebritatea. Actriţa de Oscar care promova un parc de distracţii

Ce meserii au avut vedetele înainte de a cunoaşte celebritatea. Actriţa de Oscar care promova un parc de distracţii

Înainte de a fi celebri, au avut meserii obişnuite FOTO www.thevintagenews.com

Mulţi dintre cei pe care astăzi îi admirăm la televizor au fost oameni simpli înainte de a deveni faimoşi. Actori celebri ale căror nume au intrat în istoria cinematografiei ori a muzicii au început de jos, s-au lovit de dificultăţi financiare şi s-au întreţinut din joburi banale.

Ştiri pe aceeaşi temă

Când ne uităm la celebrităţi, am putea crede că s-au născut faimoase, însă lucrurile nu stau tocmai aşa, întrucât chiar şi cele mai îndrăgite vedere au fost nevoite să înceapă de jos.

Christopher Walken, îmblânzitor de lei

Christopher Walken şi cei doi fraţi ai săi Kenneth şi Glenn au fost actori de televiziune, în anii '50, pe când erau doar nişte copii. La vârsta de 16 ani, Walken s-a alăturat unui circ ambulant, devenind îmblânzitor de lei. Ulterior, el avea să declare că jobul nu i s-a părut deloc dificil, având în vedere că Sheba, felina ce i-a fost încredinţată, era blândă şi bătrână. "Era foarte drăguţă, ca un câine", spunea el.

Harrison Ford, tâmplar autodidact

Puţini ştiu că înainte de a deveni celebru în producţia "Războiul Stelelor: O nouă speranţă", din 1977, Harrison Ford a lucrat ca tâmplar pentru a-şi ajuta financiar familia, activitate pe care a păstrat-o ca hobby chiar şi după ce a făcut carieră în cinematografie.

Christopher Lee, ofiţer de informaţii

Cunoscut pentru rolul Contelui Dracula din pelicula lansată în 1958, Christopher Lee a luptat în Al Doilea Război Mondial, ca militar la Royal Air Force şi la unitatea Special Operations Executive, fiind ofiţer de informaţii.

Helen Mirren, promoter în parc de distracţii

În tinereţe, laureata premiului Oscar pentru cea mai bună actriţă, în 2007, pentru rolul reginei Elisabeta a Angliei în filmul "Regina", Hellen Mirren a lucrat într-un parc de distracţii din oraşul natal Southend on Sea, ca promoter. Sarcina ei principală era să atragă cât mai mulţi vizitatori.

Mick Jagger, portar la spital

Înainte de a cunoaşte faima alături de Rolling Stones, Mick Jagger era decis să calce pe urmele tatălui său şi să devină profesor. A acceptat, însă, o bursă pentru a studia afaceri la London School of Economics, în perioada studenţiei lucrând ca portar la Spitalul de Psihiatrie din Bexley. Această experienţă i-au inspirat primele hituri - 19th Nervous Breakdown şi Mother’s Little Helper.

Citiţi şi:

Trei asasinate politice care au zguduit lumea. Crimele au declanşat isterii în masă sau războaie

Cinci femei puternice care au făcut istorie. Regina care a asistat la execuţia mamei sale şi a răzbit ulterior în politică

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările