Alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi în Sălaj: Cum merg la vot arestaţii din judeţ

Alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi în Sălaj: Cum merg la vot arestaţii din judeţ

Doar 10 arestaţi au votat la alegerile de duminică, 16 noiembrie

Mai puţin de jumătate din persoanele arestate preventiv sau aflate în arest la domiciliu şi-au au votat duminică, 16 noiembrie, la alegerile prezidenţiale 2014, turul doi, în Sălaj.

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit informaţiilor primite de la purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj, Tincuţa Dumuţa, în arestul IPJ sunt, în acest moment, 15 persoane arestate preventiv, dintre care 14 au şi drept de vot. Doar zece dintre acestea şi-au exprimat dorinţa de a vota şi au şi făcut-o în cursul acestei dimineţi.


În arest la domiciliu sunt 11 persoane, niciuna dintre ele nedorind să voteze la alegerile prezidenţiale 2014. Arestaţii la domiciliu puteau (dacă doreau să voteze) fie să solicite instanţei permisiunea de a părăsi locuinţa pentru a se putea deplasa la secţie de votare la care sunt arondaţi, fie să solicite urna mobilă. Niciuna nu a apelat la vreuna dintre cele două opţiuni.

Citeşte şi Alegeri prezidenţiale 2014: Protest de solidaritate cu diaspora: ”Mai bine haimana, decât trădător...” (VIDEO)

Prezenţa la vot la alegerile prezidenţiale 2014. Turul doi în Sălaj. Ies sau nu sălăjenii la vot?

Rezultate alegeri prezidenţiale 2014. Turul doi. Când vom afla primele procente în judeţul Sălaj

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările