Adjunctul ISU Sălaj, numit pe aceeaşi funcţie la comanda ISU Bucureşti - Ilfov, după suspendarea conducerii instituţiei bucureştene

Adjunctul ISU Sălaj, numit pe aceeaşi funcţie la comanda ISU Bucureşti -
Ilfov, după suspendarea conducerii instituţiei bucureştene

Sorin Mureşan este adjunctul inspectorului şef al ISU Sălaj

Sorin Mureşan, adjunctul inspectorului şef al ISU Sălaj pe partea de prevenire a fost numit pe funcţia similară din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov. În funcţia de inspector şef a fost numit şeful ISU Hunedoara.

După supendarea şi punerea la dispoziţie a inspectorului şef al ISU Bucureşti – Ilfov şi a prim-adjunctul şi adjunctului său, din cauza neregulilor şi minciunilor descoperite în cazul Colectiv, la comanda instituţiei au fost numiţi, începând de joi, 26 iulie, alţi lucrători ai ISU din ţară. Printre ei se numără şi lt.col.Sorin Mureşan, adjunctul inspectorului şef al ISU Sălaj pe partea de prevenire, care va ocupa aceeaşi funcţie şi în cadrul ISU Bucureşti – Ilfov. Numirea s-a făcut pe o perioadă de trei luni şi ne-a fost confirmată de inspectorul şef al ISU Sălaj, Adrian Chichişan. ”Am fost anunţaţi aseară, în jurul orei 20.30. Sigur, e un fel de mândrie, înseamnă că ne-am făcut bine treaba toţi”, spune şeful ISU Sălaj.

În vârstă de 45 de ani, Sorin Mureşan este absolvent al Facultăţii de Management din Timişoara şi este angajatul ISU Sălaj din 1992. A ocupat mai multe funcţii de execuţie şi comandă în cadrul Inspecţiei de Prevenire din cadrul ISU Sălaj şi este adjunctul inspectorului şef din 15 noiembrie 2008. De anul trecut, este doctor în inginerie civilă, titlu obţinut la Universitatea Tehnică din Cluj-Napoca.


Funcţia de inspector şef al ISU Bucureşti – Ilfov a fost preluată de generalul de brigadă Gheorghe Pop, inspectorul şef a ISU Harghita, iar cea de prim adjunct, de către lt.col. Claudiu Crăciun, comandant al Grupului de Intervenţie nr. 1 din cadrul ISU Bucureşti – Ilfov.

Reamintim că şefii ISU Bucureşti – Ilfov au fost suspendaţi din funcţii, la aproape o lună de la tragedia din Colectiv, după ce s-a dovedit că instituţia nu a făcut controale la fabrica Pionierul şi la club, deşi se ştia că va fi organizat un eveniment cu public numeros.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările