Porumboiu: „Arbitrul n-a bătut drumul de la Zalău la Vaslui degeaba!”

Porumboiu: „Arbitrul n-a bătut drumul de la Zalău la Vaslui degeaba!”

Adrian Porumboiu

Patronul vasluienilor l-a acuzat pe centralul întâlnirii dintre FC Vaslui şi FC Braşov, Paul Unimătan, că „a venit cu temă" şi l-a "înţepat" iar pe preşedintele CCA, Ion Crăciunescu.

Adrian Porumboiu era dezamăgit după primele puncte pierdute de echipa sa în acest retur.

„Rezultat imprevizibil la începutul meciului, normal la final. Am jucat foarte slab. Oricum n-aveam noi nicio şansă la titlu. Cum ajung şi eu undeva, pac, vin unii şi-mi dau cu un băţ în cap", a declarat patronul Vasluiului, care s-a dezlănţuit apoi asupra centralului Paul Unimătan, căruia nu i-a reproşat însă o fază concretă. 

„Arbitrul a venit cu temă clară. Credeţi că a bătut drumul de la Zalău la Vaslui degeaba? Nu ştiu de ce a fost trimis Unimătan, care a mai avut probleme cu noi. N-am pierdut din cauza lui, dar a pus şi el picătura de sare pe rană. Au fost nişte faze pe care le-a judecat cu răutate. Îi poate raporta şefului lui că misiunea e îndeplinită. Nu vedeţi că sunt trimişi ca rakeţii? Cu misiune de două ore?", a spus Porumboiu.

Finanţatorul vasluienilor l-a acuzat apoi şi pe preşedintele CCA Ion Crăciunescu: „Nu e posibil ca unul singur să decidă tot, să aibă drept de veto, să conducă tot. Acum nu mai suntem prieteni, dar după ce nu va mai fi la CCA, sigur mă va căuta să reluăm legătura".

Rămâi pe vaslui.adevarul.ro ca să afli cele mai importante informații din oraș și județ.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: