Peste 500 de secţii de votare, în judeţul Vaslui, pentru referendum

Peste 500 de secţii de votare, în judeţul Vaslui, pentru referendum

Teleormănenii vor ieşi la vot pe 29 iulie

În cele 86 de localităţi din judeţul Vaslui, persoanele care vor să participe la votul organizat pentru referendumul din 29 iulie vor avea la dispoziţie 511 secţii de votare.

Ştiri pe aceeaşi temă

În oraşe, cele mai multe secţii de votare vor exista în municipiul reşedinţă de judeţ, acolo unde autorităţile au pregătit 51 de secţii de votare.

De asemenea, bârlădenii vor putea să îşi exprime dreptul la vot în 46 de secţii, huşenii în 20, iar negreştenii în 10 secţii de votare.

Primarilor li s-a adus la cunoştinţă faptul că, până în data de 26 iulie, trebuie să doteze birourile secţiilor de votare cu toate cele necesare, iar până la data de 27 iulie trebuie să înainteze listele electorale permanente către birourile elecorale ale secţiilor de votare.

De asemenea, li s-a adus la cunoştinţă că buletinele de vot vor fi tipărite la nivel naţional de către  Ministerul Administraţiei şi Internelor.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările