Echipaj medical al ambulanţei din Vaslui, agresat de soţul unei foste profesoare

Echipaj medical al ambulanţei din Vaslui, agresat de soţul unei foste profesoare

Medicii de pe ambulanţă au anunţat Poliţia

Vineri noapte, un echipaj medical al Serviciului Judeţean de Ambulanţă (SAJ) Vaslui a fost bătut de soţul unei foste profesoare care trebuia să fie transportat la spital din cauza stării avansate de ebrietate în care se afla, după ce petrecuse la banchetul de absolvire al elevilor de la liceul „Mihail Kogălniceanu".

Ştiri pe aceeaşi temă

Potrivit conducerii SAJ, echipajul a fost solicitat să intervină la restaurantul „Stil", acolo unde absolvenţii der clasa a XII-a petreceau la banchetul de final de liceu.

Cea care a sunat la 112 a fost o profesoară, a cărei soţ se afla aproape de comă alcoolică şi căruia i se făcuse rău.

În momentul sosirii medicului la faţa locului, bărbatul a devenit agresiv şi a început să îl lovească pe acesta, după care a vandalizat aparatura medicală şi o targă.

Pentru a calma spiritele, la faţa locului s-a solicitat şi intervenţia poliţiştilor.

„Trei persoane, toate angajate la Serviciul Judeţean de Ambulanţă, au făcut plângeri la Poliţie. Ca urmare, bărbatul agresiv va fi cercetat penal pentru loviri şi alte violenţe, dar şi pentru distrugere", ne-a declarat Mihaela Ştraub, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui.

Intră pe
vaslui.adevarul.ro ca să afli toate informaţiile zilei!

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările