Angajatul unui ziar din Vaslui, reţinut sub acuzaţia de trafic de droguri

Angajatul unui ziar din Vaslui, reţinut sub acuzaţia de trafic de droguri

Doi tineri din Vaslui au fost reţinuţi marţi, 13 februarie, de procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Crimă Organizată şi Terorism (DIICOT) sub acuzaţia de trafic de droguri. Unul dintre cei doi reţinuţi este angajat la publicaţia Obiectiv de Vaslui.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Vaslui au efectuat marţi cinci percheziţii domiciliare în municipiul Vaslui, într-un dosar de trafic de droguri, în urma cărora au fost ridicate mai multe telefoane mobile, cartele, medii de stocare şi aproximativ 50 de grame de substanţă vegetală.

Doi tineri au fost ridicaţi de poliţiştii de la Crimă Organizată şi conduşi la sediul DIICOT pentru audieri, iar la finalul acestora, procurorii au dispus reţinerea lor pentru 24 de ore. Cei doi tineri reţinuţi sunt Alexandru Teletin, un angajat al ziarului Obiectiv de Vaslui, şi un apropiat al acestuia, Cristi Rotundu. Aceştia se aflau de mai mult timp în vizorul poliţiştilor de crimă organizată, fiind suspectaţi de activităţi de trafic de droguri.

 

citeste totul despre: