Accident înfiorător în Vaslui, produs pe fondul vitezei excesive: un tânăr de 20 de ani a murit

0
Publicat:
Ultima actualizare:
accident vaslui

Un tânăr de 20 de ani, din localitatea vasluiană Gara Banca, şi-a pierdut viaţa într-un grav accident de circulaţie produs în dimineaţa de vineri, 4 decembrie.

Accidentul s-a produs pe raza localităţii Coroieşti din comuna Bogdăniţa. Aflat la volanul unui autoturism Opel Vectra, tânărul se deplasa în direcţia Coroieşti către Bârlad, când a pierdut controlul asupra direcţiei de deplsare intrând cu autoturismul într-un copac de pe marginea şoselei. 

Impactul a fostul unul nimicitor, tânărul, care se afla singur în autoturism murind pe loc. Având în vedere că accidentul s-a produs pe o porţiune de drum drept, iar autoturismul a fost pur şi simplu zdrobit, principala ipoteză privind cauza o reprezintă viteza excesivă, pe fondul lipsei de experienţă în conducere. 

Tânărul de la volan avea permis de conducere de mai puţin de şase luni. Identificarea sa a fost făcută cu greu, având în vedere că în autoturism nu a fost găsit nici un act de identitate, iar telefonul şoferului s-a distrus în accident.

La faţa locului s-au deplasat atât echipaje de descarcerare de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Vaslui, cât şi de la Ambulanţă, încă cadrele medicale nu au mai putut face nimic pentru salvarea şoferului găsit încarcerat.

accident vaslui
Vaslui



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite